Naše Usluge

Profesionalno upravljanje nekretninama na jednom mjestu

Pronalazak stanara

Trguj.hr je platforma za upravljanje nekretninama koja nudi uslugu pronalaska stanara za vašu nekretninu. Naš tim iskusnih stručnjaka će se pobrinuti za sve, od promocije nekretnine do provjere potencijalnih stanara.

Prvo ćemo pripremiti vašu nekretninu za oglašavanje. To uključuje čišćenje, fotografiranje i izradu detaljnog opisa. Zatim ćemo oglasiti vašu nekretninu na vodećim internetskim portalima za nekretnine.

 

Nakon što primimo prijave, provjeriti ćemo potencijalne stanare kako bismo se uvjerili da su pouzdani i solventni. Provjera uključuje provjeru kreditne sposobnosti, radne i stambene reference te intervju.

Ušteda vremena i truda – Ne morate sami tražiti stanare. Naš tim će to učiniti umjesto vas.

Pouzdanost – Naš tim će pažljivo provjeriti potencijalne stanare kako biste bili sigurni da će biti dobri zakupnici.

Efikasnost – Naš tim ima iskustvo i znanje za pronalaženje stanara brzo i učinkovito.

 

Prikupljanje najamnine

Trguj.hr je platforma za upravljanje nekretninama koja nudi uslugu prikupljanja najamnine. Naš tim iskusnih stručnjaka će se pobrinuti za sve, od slanja računa stanaru do naplate najamnine, uključujući i rizike u slučaju kašnjenja ili šteta.

Prvo ćemo pripremiti ugovor o najmu s vašim stanari. Ugovor će sadržavati sve potrebne informacije, uključujući iznos najamnine, datume plaćanja i uvjete raskida.

 

Zatim ćemo redovito slati račune stanaru. Računi će biti jasni i sažeti, a sadržavati će sve relevantne informacije, uključujući iznos najamnine, datum dospijeća i podatke za plaćanje.

 

Nakon što stanar plati najamninu, mi ćemo je uplatiti na vaš račun. U slučaju kašnjenja, mi ćemo poduzeti sve potrebne korake kako bismo naplatili najamninu. Ako dođe do štete na nekretnini, mi ćemo poduzeti sve potrebne korake kako bismo nadoknadili štetu. Također, možemo vam pomoći u slučaju loših stanara, s našim iskusnim pravnim timom.

Ušteda vremena i truda – Ne morate sami skupljati najamninu. Naš tim će to učiniti umjesto vas.

Pouzdanost – Naš tim će pravovremeno i u cijelosti naplatiti najamninu.

Sigurnost – Vaša najamnina će biti sigurna kod nas.

Bez rizika – Mi preuzimamo odgovornost za naplatu najamnine, štete i loših stanara.

Rješavanje zahtjeva za održavanje

Trguj.hr je platforma za upravljanje nekretninama koja nudi uslugu rješavanja zahtjeva za održavanje. Naš tim iskusnih stručnjaka će se pobrinuti za sve, od malih popravaka do većih intervencija, uključujući i rizike u slučaju oštećenja ili kvara.

Prvo ćemo organizirati pregled nekretnine kako bismo identificirali sve potencijalne probleme. Zatim ćemo izraditi plan održavanja i pronaći odgovarajuće izvođače radova.

 

U slučaju malih popravaka, mi ćemo ih sami obaviti ili ćemo angažirati pouzdane izvođače radova. U slučaju većih intervencija, mi ćemo koordinirati rad izvođača radova i nadzirati njihov rad.

Ušteda vremena i truda – Ne morate sami tražiti izvođače radova ili koordinirati njihov rad. Naš tim će to učiniti umjesto vas.

Pouzdanost – Mi ćemo osigurati da su svi radovi obavljeni profesionalno i kvalitetno.

Sigurnost – Vaša nekretnina će biti u dobrim rukama.

Bez rizika – Mi preuzimamo odgovornost za sve oštećenja ili kvarove koji se mogu dogoditi tijekom održavanja.

Mi snosimo inicijalni trošak popravaka i održavanja, a zatim ga otpisujemo od prikupljenih najamnina. To znači da vi kao vlasnik nekretnine nećete imati nikakve vanredne troškove.

 

Mi amortiziramo šok i činimo ga podnosšljivim kroz obrake, ne više od same najamnine koja se prikuplja.

 

To znači da ćete mjesečno plaćati uobičajeni iznos najamnine, plus dodatni iznos koji će se koristiti za pokrivanje troškova popravaka i održavanja. Ovaj dodatni iznos neće biti veći od same najamnine.

 

Primjer:

 

Ako je vaša mjesečna najamnina 1.000 kuna, a troškovi popravaka i održavanja u jednom mjesecu iznose 500 kuna, mi ćemo snositi inicijalni trošak od 500 kuna. Zatim ćemo ovaj iznos otpisivati od prikupljene najamnine. To znači da ćete vi kao vlasnik nekretnine mjesečno plaćati uobičajeni iznos najamnine od 1.000 kuna, plus dodatni iznos od 50 kuna koji će se koristiti za pokrivanje troškova popravaka i održavanja.

Upravljanje nekretninom

Trguj.hr je platforma za upravljanje nekretninama koja nudi kompletno upravljanje nekretninama, uključujući:

Administraciju - Priprema ugovora o najmu, slanje računa stanaru, naplata najamnine, upravljanje štetama i sporovima.

Održavanje - Rješavanje zahtjeva za održavanje, planiranje i koordinacija radova izvođača radova.

Komunikaciju sa stanarima - Odgovor na pitanja i zahtjeve stanara, rješavanje problema.

Naš tim iskusnih stručnjaka će se pobrinuti za sve aspekte upravljanja vašom nekretninom. Mi ćemo:

Pripremiti vašu nekretninu za najam – Čišćenje, popravci, fotografije i opis.

Pronaći pouzdane stanare – Provjera kreditne sposobnosti, radnih i stambenih referenci.

Ugostiti stanare – Predavanje ključeva, upoznavanje s nekretninom.

Rješavati probleme – Zahtjevi za održavanje, štete, sporovi.

Ušteda vremena i truda – Ne morate sami upravljati svojom nekretninom.

Pouzdanost – Mi ćemo se pobrinuti da je vaša nekretnina u dobrim rukama.

Sigurnost – Vaša nekretnina će biti zaštićena od šteta i loših stanara.

 

Dodatne usluge

Osim osnovne usluge upravljanja nekretninama, Trguj.hr nudi i niz dodatnih usluga koje mogu biti od koristi vlasnicima nekretnina. Ove usluge su osmišljene kako bi vlasnicima pružile dodatnu sigurnost, udobnost i uštedu vremena.

U slučaju hitnih situacija, kao što su curenje vode, kvarovi na instalacijama ili požari, Trguj.hr će osigurati brzu i učinkovitu intervenciju kako bi se minimalizirala šteta i osigurala sigurnost stanara.

Kvalitetne fotografije nekretnine su ključne za uspješno oglašavanje i privlačenje potencijalnih najmoprimaca. Trguj.hr će organizirati profesionalnu fotografiju nekretnine kako bi se ona što bolje prezentirala na tržištu.

Trguj.hr će pružiti pravnu podršku vlasnicima nekretnina u slučajevima zakonskih pitanja i rješavanju pravnih sporova. To može uključivati pripremu ugovora o najmu, zastupanje u sudskim postupcima ili savjetovanje o zakonskim propisima vezanim uz nekretnine.

Trguj.hr će savjetovati vlasnike nekretnina o energetskoj učinkovitosti i ekološkom utjecaju njihove imovine. To može uključivati savjetovanje o tome kako poboljšati energetsku učinkovitost nekretnine, smanjiti troškove energije i očuvati okoliš.

Trguj.hr će pružiti vlasnicima opciju za profesionalno čišćenje i održavanje nekretnine između najmoprimaca. To može uključivati čišćenje, pranje prozora, uređenje okoliša i druge usluge.

Trguj.hr će pružiti savjete o mogućim investicijama u nekretnine i druge financijske prilike. To može uključivati savjetovanje o kupnji nekretnine, upravljanju nekretninama ili drugim mogućnostima ulaganja.

Trguj.hr će uvesti program koji nagrađuje dugotrajne i odgovorne stanare. To može uključivati popuste na najam, dodatne usluge ili druge pogodnosti.

Trguj.hr se razlikuje od drugih tvrtki za upravljanje nekretninama po tome što se fokusira na pružanje kvalitetnih usluga i zadovoljstvo klijenata. Naše dodatne usluge su osmišljene kako bi vlasnicima pružile dodatnu sigurnost, udobnost i uštedu vremena. Također, naš tim iskusnih stručnjaka je obučen za pružanje kvalitetnih usluga u svim aspektima upravljanja nekretninama.

Trguj.hr ima stroge kriterije za odabir zaposlenika. Naši zaposlenici su iskusni i stručni u svim aspektima upravljanja nekretninama. Također, Trguj.hr kontinuirano provodi obuke za svoje zaposlenike kako bi osigurao da pružaju kvalitetne usluge.

Pružanje pravnih savjeta

Trguj.hr je platforma za upravljanje nekretninama koja nudi uslugu pružanja pravnih savjeta u suradnji s našim pravnim timom.

Naš tim iskusnih pravnika će vam pomoći u svim pravnim pitanjima vezanim uz nekretnine, uključujući:

● Pripremu ugovora o najmu
● Rješavanje sporova s stanarima
● Osiguranje nekretnine
● Porezno savjetovanje
● Druga pravna pitanja vezana uz nekretnine

Naš tim pravnika će vas savjetovati o vašim pravnim mogućnostima i pomoći vam da donesete informirane odluke. Također, možemo vas zastupati u sudskim postupcima.

Sigurnost – Mi ćemo vam pomoći da zaštitite svoja prava i interese.

Ušteda vremena i truda – Ne morate sami rješavati pravna pitanja.

Pouzdanost – Naši pravnici su iskusni i stručni.

 

Kontaktirajte nas

Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam podršku.

Usporedite popise