Vaši rezultati pretraživanja

Demo Property Template 4 Bakery

Punta Vision je visoko kvalificirana tvrtka specijalizirana za elektroinstalacije i tehničku zaštitu. Naša stručnost obuhvaća širok spektar usluga i proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata. U području elektroinstalacija, pružamo sveobuhvatne usluge ugradnje i održavanja električnih sustava, od kućnih instalacija do komercijalnih projekata. Naši stručnjaci osiguravaju sigurnost, učinkovitost i pouzdanost vaših električnih sustava.

Što se tiče tehničke zaštite, Punta Vision pruža rješenja za sigurnost i nadzor koja se prilagođavaju individualnim potrebama klijenata. Naši proizvodi i usluge obuhvaćaju sustave video nadzora, sustave za kontrolu pristupa, sustave za detekciju požara, sustave zaštite od provala te integrirane sigurnosne rješenja za domove, tvrtke i industrijske objekte.

S našim iskusnim timom stručnjaka i korištenjem najnovijih tehnologija, Punta Vision je pouzdan partner za elektroinstalacije i tehničku zaštitu. Naš cilj je pružiti visokokvalitetne usluge koje jamče sigurnost i udobnost, bez obzira na vrstu projekta ili zahtjeve klijenata.

Molatska ulica 5
10040 Zagreb
OIB59092709618
email; info@puntavision.hr
Mob;092/1055877

Dodaj u favorite
Proizvodi ID:

Amenities and Features

Your Agent

Demo Property Template 4 Bakery

Demo Property Template 4 Bakery


Kontaktiraj me

Raspored prikazivanja?

Property Views

Usporedite popise